Πληροφορίες για τις αγορές σας

1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Έχετε τη δυνατότητα αντικατάστασης του προϊόντος εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα της αρεσκείας σας αντίστοιχης αξίας με αυτό που παραλάβατε ή μεγαλύτερης εφόσον καλύψετε τη διαφορά. Τα κοσμήματα που επιστρέφονται για αντικατάσταση θα πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις για να γίνονται δεκτά.  Αρχικά πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους, στην κατάσταση που τα παραλάβατε, έχοντας φορεθεί μόνο για πρόβα κι όχι για προσωπική χρήση. Θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη, την εγγύηση και το κουτάκι συσκευασίας. Μάλιστα θα πρέπει να είναι καλά συσκευασμένα, ώστε να μην υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά τους. Κοσμήματα που επιστρέφονται για αντικατάσταση και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δε θα γίνονται δεκτά. Σε κάθε περίπτωση όμως, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής του προϊόντος που αντικαταστάθηκε.

H εταιρία δέχεται μόνο αντικατάσταση προϊόντος και όχι επιστροφή χρημάτων ή κοσμημάτων.

2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο πληρωμής, θα μπορέσετε να εκτελέσετε μία τραπεζική μεταφορά (η πληροφορία θα δοθεί αυτόματα τη στιγμή της αγοράς). Όταν γίνεται τραπεζικό έμβασμα, επιβαρύνεται ο πελάτης την προμήθεια της εκάστοτε τράπεζας.

Σημείωση: Η παραγγελία θα σταλεί μόνο αφού λάβουμε την πληρωμή, μία διαδικασία που διαρκεί 1-5 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την τράπεζα.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK:   Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR2102600300000970201274495

SWIFT: ERBKGRAA

Πιστωτική Κάρτα – Δυνατότητα έως 12 άτοκες δόσεις:

Η πληρωμή θα χρεωθεί άμεσα στην πιστωτική κάρτα του πελάτη. Ο πελάτης θα συμπληρώσει την κατάλληλη φόρμα που έχει δημιουργήσει η τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε, για να προβεί σε αγορά. Σε αυτή τη φόρμα θα χρειαστεί να συμπληρώσει τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας και άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία λήξης κ.ά. Οι σχετικές πληροφορίες με τον αγοραστή διαβιβάζονται από μία προστατευόμενη σύνδεση απευθείας στην ιστοσελίδα της τράπεζας που διαχειρίζεται τις συναλλαγές μας. Η εταιρεία Kosmimadoro.gr δεν πρόκειται να αποθηκεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορία σε κανέναν υπολογιστή της, και δεν είναι επομένως σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του πελάτη. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών. Από 100€ έως 500€ η αποπληρωμή γίνεται μέχρι 5 άτοκες δόσεις, άνω των 500 € μπορείτε να επιλέξετε την αποπληρωμή  έως 12 άτοκες δόσεις.

Αντικαταβολή:

Αν η παραγγελία υπερβαίνει το ποσό των 200 € απαιτείται κατάθεση προκαταβολής 30% του συνόλου. Το υπόλοιπο 70% πληρώνεται κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Paypal:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας  πληρωμών Paypal.

3. ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η εταιρεία Kosmimadoro.gr σας παρέχει τους παρακάτω τρόπους παραγγελίας:

1. Απευθείας παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

2. Τηλεφωνική παραγγελία. Καλώντας στο 2310526695 έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Οι συνεργάτες μας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00-17:00 και Σάββατο 10:00-15:00.

4. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Εφόσον τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το χρόνο επεξεργασίας της, η αποστολή τους γίνεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Στις περιπτώσεις πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής για οποιονδήποτε λόγο, η εταιρεία θα ενημερώνει αντίστοιχα τον πελάτη.

Οι αποστολές μικροδεμάτων πραγματοποιούνται με την υπηρεσία courier της ΕΛΤΑ COURIER. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας από το μενού «Ο Λογαριασμός μου» καθώς και την πορεία της αποστολής σας μέσω του tracking number της courier το οποίο θα σας αποστέλλεται μόλις είναι διαθέσιμο.

5. ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές στην Ελλάδα γίνονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Elta Courier και τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται 2-3 ημέρες. Η παράδοση γίνεται μεταξύ 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στο προϊόν) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

ΚΥΠΡΟΣ

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών EMS. Η καταβολή των χρημάτων γίνεται μόνο μέσω τραπέζης.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται 2-3 ημέρες. Η παράδοση γίνεται μεταξύ 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στο προϊόν) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.

ΕΥΡΩΠΗ

Οι αποστολές στην Ευρώπη γίνονται με την εταιρία ταχυμεταφορών EMS. Η επιβάρυνση ανά αποστολή έως το ποσό των 200 ευρώ είναι 10 ευρώ. Από 201 ευρώ και πάνω είναι δωρεάν. Η καταβολή των χρημάτων γίνεται μόνο μέσω τραπέζης.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται 2-3 ημέρες. Η παράδοση γίνεται μεταξύ 2-4 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής στις περισσότερες χώρες. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στο προϊόν) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση χώρας.

6. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης εφόσον έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας.

2. Κατά την παράδοσή τους, όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη.

3. Εφόσον ο courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.

4. Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9:00 π.μ. έως και την 8:00 μ.μ. (εξαρτάται την περιοχή παράδοσης).

5. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα courier, επιλέξτε το στην σελίδα παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα.